Waarom Bewaarwijn?

WijnDistrict is een wijnwebwinkel zonder poeha! Wij bieden een mooi en interessant wijnaanbod voor bourgondische genieters en wijnliefhebbers tegen eerlijke prijzen, waarbij we het beste bieden in verschillende prijsklassen.

Showroom in Almere

Graag nodigen we u uit om eens langs te komen in onze gezellige showroom in Almere. U kunt dan even op uw gemak een aantal Avintage wijnkasten bekijken.

Showroom: De Binderij 5 - 1321 EE Almere - Tel. 036 5259966

 

 Altijd de laagste prijzen

Wij bieden u de laagste prijzen in de markt! Vind u de prijs t.o.v. andere leveranciers van wijnkasten niet laag genoeg? Laat het ons weten, dan zoeken we een mooie oplossing!.

Neem gerust contact met ons op!

 Eenvoudig en veilig betalen

U rekent af door te betalen met Ideal, een bankoverschrijving of contant in de winkel in Almere. I.v.m. uw en onze veiligheid hebben wij er voor gekozen geen betalingen via Credit Card of Paypal te accepteren.

 

 Snelle levering

We leveren direct uit voorraad in heel Nederland en België. Wilt u van tevoren 100% zeker weten of het model op voorraad is? Neem dan gerust contact met ons op en we laten het weten!

 100% Nederlandse service en garantie

Bij ons bent u verzekerd van altijd 100% Nederlandse garantie en service. Via internet zijn er veel aanbieders die via paralelle import producten leveren, dat is op zich heel mooi maar kan voor u vervelend uitpakken als er toch iets met het apparaat niet in orde is. Bij ons sluit u dat risico volledig uit.

 

 Bel of mail ons voor advies

Voor al uw vragen over een wijnkoelkast kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Maar een e-mail sturen is natuurlijk net zo makkelijk. Omschrijft u dan zo nauwkeurig mogelijk het product en gewenste advies, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een e-mail terugsturen of telefonisch contact opnemen.

Tel. 036 - 525 99 66 of Mobiel 06 - 300 66 973
Email: info@bewaarwijn.nl