Verzenden & Betalen

Verzendkosten
Wij leveren in heel Nederland en België volgens onderstaande verzendkosten:

Verzending van wijnaccessoires:
Bestellingen met een ordertotaal vanaf € 125,- worden gratis bij u afgeleverd. Anders zijn de verzendkosten binnen Nederland € 5,95 en naar België € 9,90

Verzending van wijnkoelkasten:
De aflevering van wijnkoelkasten is altijd inbegrepen. Uitsluitend voor aanvullende service wordt een toeslag berekend.

Betaalwijzen
Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijke betaalvarianten:

1. Betaling met iDEAL (alleen Nederland)
Dit is de meest eenvoudige variant voor Nederland. Klik op ‘Betalen via iDEAL' hierna komt u terecht op de betaalpagina van Pay.nl. Vul de benodigde gegevens in en klaar! Snel, veilig en simpel.

2. Betaling met Mr. Cash (alleen België)
Dit is de meest eenvoudige variant voor België. Klik op ‘Betalen via mr. Cash' hierna komt u terecht op de betaalpagina van Pay.nl. Vul de benodigde gegevens in en klaar! Snel, veilig en simpel.

3. Vooruitbetaling via bank- of giro overschijving
Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening verzenden wij uw bestelling.

4. Betaling onder Rembours
U betaalt het totaalbedrag via een PIN transactie aan de transporteur. Hiervoor wordt een toeslag berekend.

5. Betaling op factuur
Alleen mogelijk voor (zakelijke) vaste klanten en altijd na beoordeling door WijnDistrict. Wij houden ons te allen tijde het recht voor om u, zonder opgaaf van reden, een andere betaalwijze aan te reiken of om een aanbetaling te verzoeken. Wij achten deze noodzakelijk om ons risico op non-betaling te verkleinen en hopen op uw begrip hiervoor.

Levertijd
Wij streven een levertermijn na van maximaal vijf dagen. In principe verzenden wij uw bestelling de dag na bestelling of nadat uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Het kan in een zeldzaam geval voorkomen dat de door u bestelde wijnkast net niet op voorraad is. U wordt hiervan dan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Wilt u absolute zekerheid voordat u een bestelling plaatst? Neem dan eerst even contact op via email of telefoon..

Aflevering
Na uw bestelling ontvangt u een geautomatiseerde orderbevestiging van ons. Hierna wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling tot het moment dat de bestelling bij ons is verzonden of bij u is afgeleverd.

Wilt u bezorging op een specifieke dag? Laat het ons dan weten bij uw bestelling (in het vakje "Opmerkingen") en wij zullen onze uiterste best doen. Of stuur direct na uw bestelling een e-mail naar info@bewaarwijn.nl.

Uw wijnkoelkast door een kleine opening op zijn plek?
We kunnen ons voorstellen dat u al helemaal de plek voor uw nieuwe wijnaanwinst heeft uitverkoren. Het kan zijn dat dit een wat lastig bereikbare plek is. Indien u heeft gekozen voor extra afleverservice + trap, zullen onze transporteurs er alles aan doen om de kast netjes op de door u gewenste plek te zetten. Daarbij wordt uitsluitend spierkracht gebruikt. Dus geen hijs- of takelinstallaties. Ook zijn onze vervoerders geen David Copperfields: als het niet past, dan past het niet. Wij vragen u hiermee rekening te houden. Bij elke wijnkast staan de afmetingen. Tel hierbij voor de hoogte breedte en diepte nog eens 20 cm. op en u heeft een idee hoe groot de kast met verpakking is. Mocht ter plekke blijken dat de kast niet schadevrij geplaatst kan worden (mét of zónder verpakking), dan kan de kast in overleg met u retour genomen worden. De kosten voor retourname zullen aan u doorberekend worden en bedragen minimaal EUR 95,-.

Overige vragen
Mocht naar aanleiding van het bovenstaande toch nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op.