Informatie over Liebherr


 

  wijnkasten worden primair onderverdeeld in de volgende series:

Vinidor
Download de Liebherr brochure!
De Vinidor-serie combineert de voordelen van de wijnbewaar- en wijnklimaatkasten optimaal in één apparaat. Deze serie biedt twee of drie wijnzones waarin de temperatuur onafhankelijk van elkaar op de graad nauwkeurig kan worden ingesteld. Zo kunnen bijvoorbeeld rode en witte wijn in één apparaat ieder op hun eigen optimale serveertemperatuur worden bewaard. Maar ook wanneer u grote hoeveelheden langdurig wilt opslaan, bieden deze apparaten de ideale condities. En als u een wijnproeverij thuis organiseert, dan kunt u diverse rode wijnen ook op 3 verschillende temperaturen serveren.

Grand Cru (Alleen wijnbewaarkasten)
De Grand Cru wijnbewaarkasten zijn er in verschillende hoogtes, kwalitatief allemaal gelijkwaardig uitgevoerd. Modellen uit deze WK-serie bieden dezelfde voordelen als een traditionele wijnkelder. De ventilatiekoeling zorgt voor een noodzakelijke temperatuurstabiliteit van alle wijnflessen, ongeacht boven of onderin geplaatst. De idelae kast voor het langdurig bewaren van wijn op keldertemperatuur en om het beste eindresultaat in het glas te krijgen. De temperatuur is traploos in te stellen tussen +5 en +20 graden, waarmee deze modellen ook kunnen worden gebruikt om een groot aantal flessen op drinktemperatuur te bewaren, bijvoorbeeld tijdens proeverijen of bij professioneel gebruik.

Vinothek (wijnbewaar- en wijnklimaatkasten)
Vinothek wijnbewaarkasten zijn in verschillende hoogtes leverbaar en allemaal professioneel uitgevoerd, waarmee deze modellen gelijkwaardige condities bieden als in een tradtitionele wijnkelder. De temperatuur is traploos in te stellen tussen de +5 en +20 graden, waarmee deze modellen ook gebruikt kunnen worden voor een groot aantal flessen op drinktemperatuur. De Vinothek wijnklimaatkasten zijn ideaal voor het op voorraad houden van verschillende wijnsoorten op de benodigde drinktemperaturen. In deze apparaten worden door het toepassen van speciale componenten verschillende temperaturen bereikt. In het bovenste deel kunnen bij +18 graden bijvoorbeeld rode wijnen worden bewaard terwijl in het onderste deel met een temperatuur van +5 graden bijzonder geschikt is voor het bewaren van Champagne. Ook kunt u in het midden van de kast enkele tientallen flessen op de ideale keldertemperatuur van rond de +11 graden langdurig bewaren.